manashaIk ben bij mezelf teruggekomen. Ik ben meer in balans ben, en dat geeft rust. Rust in mijn hart en in mijn hoofd. Waardoor ik sterker en gelukkiger ben geworden, dat ik mag zijn wie ik ben.
Ria


Voor mij is de Vrouwencirkel een toegevoegde waarde op hartsniveau. De MOED te kunnen en willen “delen” wat ons, als Vrouw in het bijzonder, kan beroeren.
Hartegroet, Lilian


Ik ontmoet het paradijs in mij zelf.
Helma


Opstellingen


Ik heb een flink stuk van mijn verdriet kunnen vrijmaken en terug kunnen brengen naar waar het hoort, zodat ik weer lucht krijg en de wereld weer open kan beschouwen. Nogmaals bedankt voor deze fantastische ervaring!
Ferdie


Psychodynamische therapie


Eigenwaarde,trots en waardigheid!
Ria


Moeder over haar zoontje;
De manier waarop Karin met haar verschillende technieken telkens weer de juiste snaar bij hem kon raken heeft hem en ons gezin erg geholpen. De acceptatie bij hemzelf dat hij niet vreemd is speelde daarbij een grote rol. De warmte en vertrouwen welke Karin aan hem heeft gegeven heeft hem een stuk sterker gemaakt. De handvaten welke wij geleerd hebben om zijn woede aanvallen te begeleiden hebben zoveel resultaat dat ze in de hevige vorm niet of nauwelijks meer aanwezig zijn!

Karin is een zeer warme persoonlijkheid met een groot warm hart, hierdoor kan Karin tot het diepste in mij doordringen. Zij heeft met haar grote kennis en verschillende technieken de kracht om een combinatie te maken wat per sessie het beste werkt. Op mij heeft dit een zeer goede uitwerking en heeft ze mij geleerd mezelf te begrijpen!
Gwen


Zo waardevol wat je doet…… na fikse huilbui voel ik nu heel veel opluchting……..
tot morgen en nogmaals dank!
groetjes Marianne


Workshop Hooggevoeligheid


Na alles “gezakt” te laten hebben wil ik je toch nog even bedanken voor de wijze waarop je de workshop omgaan met gevoeligheid inhoud hebt gegeven.
De mooie, lichte ruimte, het weer, de bijzondere deelnemers en zeker ook de vijgenkoek hebben daar mede aan bijgedragen.
Al was het alleen al de oefening om weer in/bij jezelf te geraken was de moeite van het “uit het westen komen” waard.
Misj