manasha

Beste Karin,
Ik wil je gewoon even laten weten dat ik het ontzettend mooi vind wat je aanbiedt! 
Ik gun alle vrouwen een connectie met jou! 
Ik ben je enorm dankbaar voor wat je voor mij hebt betekent.
Liefs Kristel

 

 

Ik ben bij mezelf teruggekomen. Ik ben meer in balans ben, en dat geeft rust. Rust in mijn hart en in mijn hoofd. Waardoor ik sterker en gelukkiger ben geworden, dat ik mag zijn wie ik ben.
Ria


Voor mij is de Vrouwencirkel een toegevoegde waarde op hartsniveau. De MOED te kunnen en willen “delen” wat ons, als Vrouw in het bijzonder, kan beroeren.
Hartegroet, Lilian


Ik ontmoet het paradijs in mij zelf.
Helma

Lieve Karin.
Hartelijk dank voor je geweldige begeleiding. Vorig jaar heb ik  veel ouwe situaties doorgewerkt en los kunnen laten wat mij niet meer dient. 
Zodat ik 2019 op een nieuwe en geïnspireerde manier kan vormgeven.  Ik heb  o.a familie opstellingen bij jou gedaan  gedaan en diverse opstellingen van het verlangen . Zowel in groepen als individueel,  beide methoden zijn bijzonder. Jij weet altijd weer een veld vertrouwen neer te zetten. In elke workshop en in elke sessie gebeuren er weer wonderen: het wonder van verlangen en creëren. Ik kan het iedereen aanbevelen. 
Heel veel liefs van Asha

 

 

Opstellingen

 

Afgelopen zaterdag de dag mee mogen maken bij het opstellen van het verlangen van de hoog gevoelige vrouw. Het was voor mij eigenlijk een soort vervolg op een voorgaande keer, dat ik dit ook heb mogen meedoen. De intensie was voor mij om het verlangen sterker te maken wat zich afgelopen periode in mij heeft geopend, mede door het doorwerken ook zeker van de voorgaande opstelling. Het werd een hele verrassende dag. Met een klein groepje, mocht ik me veilig voelen en mijn kwetsbaarheid laten zien, het gebeurde gewoon in alle geborgenheid en liefde.  Wat een prachtige manier om naar mezelf steeds weer zo dan te mogen kijken. Hoe verrassend dit te voelen, weer een laagje dieper in mij, wat een antwoorden daardoor ook. Misschien gebruik ik nu al teveel woorden, want zo’n dag staat voor:  voelen/aanvoelen/geborgenheid/vertrouwen/liefde/er mogen zijn/laten gebeuren/loslaten. Dit alles deelde ik met prachtige andere vrouwen en zeker door het mooie programma wat jij, Karin had bedacht voor ons. Tevens de prachtige plek, waar de rust is als je al binnenkomt. Dank je wel lieve Karin voor dit alles en ook zeker niet te vergeten de onzettende heerlijke soep, die jij voor ons had gemaakt. Dit alles zal zeker  doorwerken…………. We zien elkaar vast weer snel.

Gonny

 

 

Ik heb een flink stuk van mijn verdriet kunnen vrijmaken en terug kunnen brengen naar waar het hoort, zodat ik weer lucht krijg en de wereld weer open kan beschouwen. Nogmaals bedankt voor deze fantastische ervaring!
Ferdie


Psychodynamische therapie


Eigenwaarde,trots en waardigheid!
Ria


Moeder over haar zoontje;
De manier waarop Karin met haar verschillende technieken telkens weer de juiste snaar bij hem kon raken heeft hem en ons gezin erg geholpen. De acceptatie bij hemzelf dat hij niet vreemd is speelde daarbij een grote rol. De warmte en vertrouwen welke Karin aan hem heeft gegeven heeft hem een stuk sterker gemaakt. De handvaten welke wij geleerd hebben om zijn woede aanvallen te begeleiden hebben zoveel resultaat dat ze in de hevige vorm niet of nauwelijks meer aanwezig zijn!

Karin is een zeer warme persoonlijkheid met een groot warm hart, hierdoor kan Karin tot het diepste in mij doordringen. Zij heeft met haar grote kennis en verschillende technieken de kracht om een combinatie te maken wat per sessie het beste werkt. Op mij heeft dit een zeer goede uitwerking en heeft ze mij geleerd mezelf te begrijpen!
Gwen


Zo waardevol wat je doet…… na fikse huilbui voel ik nu heel veel opluchting……..
tot morgen en nogmaals dank!
groetjes Marianne


Workshop Hooggevoeligheid


Na alles “gezakt” te laten hebben wil ik je toch nog even bedanken voor de wijze waarop je de workshop omgaan met gevoeligheid inhoud hebt gegeven.
De mooie, lichte ruimte, het weer, de bijzondere deelnemers en zeker ook de vijgenkoek hebben daar mede aan bijgedragen.
Al was het alleen al de oefening om weer in/bij jezelf te geraken was de moeite van het “uit het westen komen” waard.
Misj