Ervaringen met Praktijk Manasha

geplaatst in: Geen categorie | 0

Misschien ben je benieuwd hoe anderen de begeleiding van Karin Gescher hebben ervaren? Of ben je begeleid en wil je graag aan anderen over je ervaring vertellen? Op deze pagina geven (oud) klanten een beeld over wat je van de coaching, therapie, workshops en begeleiding van Praktijk Manasha (Karin Gescher) kunt verwachten. Schroom niet om ook jouw ervaring met anderen te delen.

Review schrijven? Klik hier

manasha

Eerdere ervaringen van klanten

Beste Karin,
Ik wil je gewoon even laten weten dat ik het ontzettend mooi vind wat je aanbiedt!
Ik gun alle vrouwen een connectie met jou!
Ik ben je enorm dankbaar voor wat je voor mij hebt betekent.
Liefs Kristel

Ik ben bij mezelf teruggekomen. Ik ben meer in balans ben, en dat geeft rust. Rust in mijn hart en in mijn hoofd. Waardoor ik sterker en gelukkiger ben geworden, dat ik mag zijn wie ik ben.
Ria

Voor mij is de Vrouwencirkel een toegevoegde waarde op hartsniveau. De MOED te kunnen en willen “delen” wat ons, als Vrouw in het bijzonder, kan beroeren.
Hartegroet, Lilian
Ik ontmoet het paradijs in mij zelf.
Helma

Lieve Karin.
Hartelijk dank voor je geweldige begeleiding. Vorig jaar heb ik veel ouwe situaties doorgewerkt en los kunnen laten wat mij niet meer dient.
Zodat ik 2019 op een nieuwe en geïnspireerde manier kan vormgeven. Ik heb o.a familie opstellingen bij jou gedaan gedaan en diverse opstellingen van het verlangen . Zowel in groepen als individueel, beide methoden zijn bijzonder. Jij weet altijd weer een veld vertrouwen neer te zetten. In elke workshop en in elke sessie gebeuren er weer wonderen: het wonder van verlangen en creëren. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Heel veel liefs van Asha

Over de workshop 'Opstellingen': Afgelopen zaterdag de dag mee mogen maken bij het opstellen van het verlangen van de hoog gevoelige vrouw. Het was voor mij eigenlijk een soort vervolg op een voorgaande keer, dat ik dit ook heb mogen meedoen. De intensie was voor mij om het verlangen sterker te maken wat zich afgelopen periode in mij heeft geopend, mede door het doorwerken ook zeker van de voorgaande opstelling. 
Het werd een hele verrassende dag. Met een klein groepje, mocht ik me veilig voelen en mijn kwetsbaarheid laten zien, het gebeurde gewoon in alle geborgenheid en liefde. Wat een prachtige manier om naar mezelf steeds weer zo dan te mogen kijken. 
Hoe verrassend dit te voelen, weer een laagje dieper in mij, wat een antwoorden daardoor ook. Misschien gebruik ik nu al teveel woorden, want zo’n dag staat voor: voelen/ aanvoelen/ geborgenheid/ vertrouwen/ liefde/ er mogen zijn/ laten gebeuren/ loslaten. Dit alles deelde ik met prachtige andere vrouwen en zeker door het mooie programma wat jij, Karin had bedacht voor ons. 
Tevens de prachtige plek, waar de rust is als je al binnenkomt. Dank je wel lieve Karin voor dit alles en ook zeker niet te vergeten de onzettende heerlijke soep, die jij voor ons had gemaakt. Dit alles zal zeker doorwerken…………. 
We zien elkaar vast weer snel. Gonny

Ik heb een flink stuk van mijn verdriet kunnen vrijmaken en terug kunnen brengen naar waar het hoort, zodat ik weer lucht krijg en de wereld weer open kan beschouwen. Nogmaals bedankt voor deze fantastische ervaring!
Ferdie

Eigenwaarde, trots en waardigheid!
Ria

De manier waarop Karin met haar verschillende technieken telkens weer de juiste snaar bij hem kon raken heeft hem en ons gezin erg geholpen. De acceptatie bij hemzelf dat hij niet vreemd is speelde daarbij een grote rol. De warmte en vertrouwen welke Karin aan hem heeft gegeven heeft hem een stuk sterker gemaakt. De handvaten welke wij geleerd hebben om zijn woede aanvallen te begeleiden hebben zoveel resultaat dat ze in de hevige vorm niet of nauwelijks meer aanwezig zijn!

Review van een moeder wiens zoontje in therapie is geweest bij Karin
Karin is een zeer warme persoonlijkheid met een groot warm hart, hierdoor kan Karin tot het diepste in mij doordringen. Zij heeft met haar grote kennis en verschillende technieken de kracht om een combinatie te maken wat per sessie het beste werkt. Op mij heeft dit een zeer goede uitwerking en heeft ze mij geleerd mezelf te begrijpen!
Gwen
Zo waardevol wat je doet…… na fikse huilbui voel ik nu heel veel opluchting……..
tot morgen en nogmaals dank!
groetjes Marianne
Ervaring na de Workshop Hooggevoeligheid:
Na alles “gezakt” te laten hebben wil ik je toch nog even bedanken voor de wijze waarop je de workshop omgaan met gevoeligheid inhoud hebt gegeven. De mooie, lichte ruimte, het weer, de bijzondere deelnemers en zeker ook de vijgenkoek hebben daar mede aan bijgedragen. Al was het alleen al de oefening om weer in/bij jezelf te geraken was de moeite van het “uit het westen komen” waard.
Misj

Laat ook een review achter!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Praktijk Manasha
Average rating:  
 4 reviews
 by Gonny
familieopstelling

En daar was ik weer bij jou Karin bij de familieopstelling 21-7. Altijd blijf ik hier toch terug komen, juist door de fijne ongedwongen sfeer, energie. Deze keer voor het eerst als representant. Het entree door de tuin is als een weldaad voor het oog/lijf. De rust/warmte/hartelijkheid die er heerst zodra je de deur binnenkomt. Alles voor de innerlijke mens staat klaar, wat een verwennerij.....De groep druppelt binnen en het blijft altijd zo verrassend, het voelt direct gewoon/bekend. In alle ontspannenheid begin jij deze dag te starten met een mooi kaartje wat een ieder mag trekken en waarbij men zich voorstelt en uitleg krijgt. Er zijn 5 opstellingen deze dag. Ik ben altijd weer verwonderd hoe dit alles zo loopt en hoe kloppend het ook is. Lieve Karin hoe jij op het juiste moment vragen stelt of een aanwijzing geeft. Of prachtige muziek draait wat dan weer zo passend is met de tekst voor degene. Mij raakte deze dag al deze mooie wonderlijke dingen in mijn hart. Elke keer als ik aanwezig mag zijn bij zo'n dag, ga ik met een groot dankbaar/liefdevol gevoel naar huis. Dankbaar voor het vertrouwen in en naar elkaar zomaar, alle kwetsbaarheid die er zo mag zijn en wordt gedeeld. Een ieder wordt zo gezien en gehoord en liefdevol begeleidt door jou Karin met juist wel of geen woorden, maar in liefde dat is zo voelbaar. Dank, dank je wel. Liefs Gonny

 by Anne
Workshop opstellen van het verlangen

Onlangs heb ik voor het eerst een opstelling van het verlangen gedaan, onder begeleiding van Karin. Het was een hele bijzondere ervaring om zo mijn innerlijke delen aan het woord te laten. De inzichten waren goed maar ook pijnlijk. De setting was gelukkig heel erg veilig om verdriet toe te laten. Ik voelde me gesteund, gezien en begrepen. De opstelling heeft me enorm geholpen in het zichtbaar maken van wat er onbewust in mij speelde en het heeft me heel veel opgeleverd. Erg dankbaar voor en de expertise van Karin en haar doortastende begeleiding.

 by Carolien
review

Mijn deelname aan de workshop opstellen van het verlangen in de zomer van 2022 was een enorme eyeopener. Helend was t ook, omdat ik een belangrijke hobbel kon nemen: Dansen, met en voor mijzelf, en niet voor anderen.'Gewoon' voor mijzelf. (mijn beroep was dansdocente)
Metafoor voor zoveel wat niet in woorden te vangen is. Wat een energie voelde ik daardoor!
Het voelde als een welness dagje door jouw fantastische verzorging de hele dag, , tot in de puntjes, in je fijne huis en tuin, de soep, de thee, cake ..alles!

Dankbaarheid voor deze mooie groep vrouwen die me hielpen dit te doen. Deze drempel over te gaan.
En dankbaarheid voel ik me ook voor jou Karin, als integere zuivere procesbegeleider, die weet wanneer ze haar hartekracht mag geven of juist kan terughouden, om te kunnen dienen in t moment.
En last but not least voor mijn moedige innerlijke strijder die er ineens was. Carolien

 by Patricia

Via mijn opleiding tot Kinder- & Jongerencoach kwam ik bij Karin terecht. Gelijk bij binnenkomst voel je de veilige en warme sfeer die er hangt. Samen met Karin heb ik de 'stenen' uit mijn leven beetje bij beetje kunnen opruimen. Deze reis heeft ervoor gezorgd dat de kinderen die ik straks mag begeleiden niet over mijn 'stenen' heen vallen. Karin heel erg bedankt hiervoor!