manashaHerken je dit?

  • Je ervaart te veel stress, bent vermoeid en voelt je uit balans.
  • Je zit veel in je hoofd en heb je moeite om je lichaam te voelen
  • Je hebt pijnklachten en zit niet lekker in je vel.

Verlang je naar ontspanning en rust en wil  je meer energie. Wil je lekker in je vel zitten, of wil je iets doen aan je pijnklachten?

Healing is een energetische behandeling

In en om ons lichaam stroomt energie. Je kunt deze energiestroom niet altijd bewust ervaren maar je kunt waarschijnlijk wel aangeven of je veel energie hebt of dat je je juist futloos voelt. Als je minder goed in je vel zit, komt dat doordat de energie niet vrij kan stromen. Er zijn blokkades in je energieveld ontstaan. Als je energie goed stroomt ben je gezond. De oorzaken van de blokkades kunnen onverwerkte emoties, onverwerkte ervaringen zijn. Ook stress is een belangrijke factor in het blokkeren van de energie. Dit kan een negatieve uitwerking hebben op hoe je je voelt, je relaties en je werk.

Met een energetische behandeling wordt  je energieveld in balans gebracht. Ik stem op jouw energie af en laat energie via mijn handen en focus naar jou stromen. De energie komt in contact met jouw energieveld en zorgt ervoor dat het zelfherstellend genezend vermogen van jou wordt gestimuleerd. Hierdoor kunnen blokkades in jouw energieveld verdwijnen.

Je ervaart een diepe rust en warmte. Je voelt je lichaam en je komt goed met beide voeten op de aarde te staan. Je energie is opgeladen en pijnklachten verminderen of verbeteren. Het is zelfs mogelijk om de stand van wervels en gewrichten te beïnvloeden of te herstellen.

Helende Massage

Totale ontspanning en een dieper inzicht is wat je van de helende massage mag verwachten.

Je op een dieper niveau verbinden met jezelf, ontspanning en heling.

De massage duurt 50 min en daarna ontvang je een inzicht onder het genot van een kopje thee.