Ik ben Karin Gescher en in mijn praktijk werk ik met verschillende werkvormen om jou weer vrij en met energie in het leven te laten staan. Duurzaamheid van de behandeling vind ik belangrijk. Na een paar sessies heb je blijvend resultaat. Inzicht in jezelf is de basis en daarnaast werk ik ook met je aan onderliggende oorzaken. We onderzoeken de essentie van je vraag, en wat de kern van het probleem is. Op een liefdevolle manier krijg je diep inzicht in jezelf. Om vrij en met energie te leven is je eigen verantwoordelijkheid een belangrijke factor. Ik heb affiniteit en ervaring met hoog sensitieve personen.

Kom weer in balans:
• Je maakt keuzes vanuit je hart
• Je ervaart een diepe ontspanning
• Je komt weer bij jezelf
• Je merkt een diepere verbinding met jezelf en de mensen om je heen

De sessies herstellen de balans Je leeft weer vanuit harmonie.
Graag help ik je in harmonie te worden wie je bent!

karin gescher welkom in de praktijk